Kicsit más

13301465_10204800624494218_2242184222806270977_o

A belső feszültség, amit a felnőtté válás miatt érzek, nap mint nap fejbevág és próbál kijózanítani abból az álomvilágból, amiben élek. Érzem, öregszem. Meddig lehetek még a Hello Kitty pizsamába bújt lány, aki letagadja az életkorát, telerakja az ágyát plüssállatokkal, felvásárolja a legcukibb ruhákat, a legváltozatosabb sminkeket, gyűjti a cipőket, táskákat és a következő tokiói útját tervezi? Talán akármeddig. Talán nem.

Néha elgondolkodom azon, mikor jön el az a nap, amikor majd mindenki kinevet azért, aki vagyok, mikor jön el az a nap, amikor már a természetes öregedési folyamat majd nem engedi meg számomra, hogy úgy öltözzek, úgy sminkeljek, ahogyan akarok… Nem várom ezt a napot.

Azt hiszem vajmi keveset változtam az elmúlt 10 év alatt, ami valahol vicces, valahol érdekes, a családom számára talán valahol szomorú. Nem látom a jövőt, nem igazán van kedvem egy évnél tovább ellátni, mindig az adott évem tervezem, és próbálom végrehajtani azokat a célokat, majd kezdem elölről. Ugyanazok a dolgok mozgatnak, ugyanúgy szeretek hol aranyos ruhákba bújni, hol épp a sötétség démonát játszani, hol pedig a földszínek dominálnak nálam. Azt gondoltam, fejlődök valahova, tartok valahova, elérkezik az a nap, amikor el fogom tudni dönteni, milyen a stílusom, amikor egy határozott, kialakult személyiség leszek. De talán ez már így marad, talán ez az egész, ami én vagyok, így kell elfogadni. Mármint nekem. Hogy mások elfogadják-e, kevéssé érdekel.

Régen emlékszem, szuper kis írásokat adtam közzé önmagamról, mit kell tudni rólam, mik érdekelnek… Népszerű voltam, sokan kedveltek. Talán unalmassá válok, azok, akik régen olvasták a gondolataim, akik kedveltek azért, aki vagyok, mára felnőttek, felnőttebb életet élnek nálam. Nincs ezzel baj, csak én ragadtam meg a kis álomvilágomban, amiben elképzelek egy olyan életet, amim nincs, és talán soha nem is lesz. Halvány foltok vannak csak abból, amit szeretnék elérni, de vannak, és boldoggá tesznek néhány röpke pillanatra. Ezekért a röpke pillanatokért élek, túlélek, harcolok, kitartok. Érdemes?

71 hozzászólás

71 thoughts on “Kicsit más

 1. Hogy érhteném bájodat?
  mikor érzem csókodat.

  Hogy lehetnék egyszerű kívülálló?
  mikor csodálatom belülről áradó.

  Hogy lehetnék veled szemben érzéketlen?
  mikor a tiéd számomra a tökéletes jellem.

  2008.10.14.

 2. Lehet, nem a szavak lesznek, amelyek megérintenek. Hanem a szóközök fehér némasága. A csend könyvét nem lehet üres lapokkal megírni. Az csak a süketszoba csendje lenne. Reményem, hogy a szavaim olyanok lesznek, mint a szellőtől rezdülő falevelek susogása, vagy a madárdal, amelyek csak mélyítik a természet csendjét. A szíved csendjét.

  Biegelbauer P

  Remélem tetszik :]

 3. Hali!
  Kíváncsi volnék mi volt az ami arra kényszerített, h ne fogyassz alkoholt, ne dohányozz és ne élj bódító szerekkel.

  Tisztelettel:
  András

 4. “kényszerített”? A mai világban kényszer, ha valaki nem akar a sablonemberek közé tartozni, és jól tudja érezni magát tudatmódosító szerek nélkül? Érdekes felfogás..

 5. Én teljes mértékben egyetértek zombieyanos-al…
  “én lenézem azt az embert aki az ilyen sz*rokat képes megvenni és használni, ez már az emberiség alja.Ha meg jól akarja magát érezni valaki akkor menjen a barátaihoz(NORMÁLIS BARÁTOKHOZ) ÉS hülyüljenek egy jót,beszélgessenek,próbálják egy mást minél jobban felvidítani…a lényeg hogy az ilyen sz*rok nélkül is lehet BOLDOGNAK lenni.
  Ha meg problémái vannak akkor old meg őket nem pedig magadban kell csinálni a kárt.”

  • Köszönöm a hozzászólásodat. =) Teljesen igaz, amit írtál. Talán ezért is van az, hogy kiváltam a régi “baráti” társaságomból, mert akik próbálnak rákényszeríteni arra, hogy igyak, meg lenéznek amiatt, hogy nem teszem, azok nem barátok. Az IGAZI barátok megértik, hogy nekem ezekre nincs szükségem.

 6. szia:)
  most halálosan szerencsésnek érzem magam, mert megtaláltam az oldalt. mármint ezt a wordpresst:D köldökpiercinget akarok, és a neten kerestem rá, hogy mit kell csinálni, ha meglesz (fertőtleníteni, stb de nem ez a lényeg) és kiadta ezt a piercing szó miatt. azonnal elolvastam a leirást. megnéztem a vipedet, a hd-det, és azokon is annyira jó dolgokat írsz. olyan kevés manapság az ember, aki igy felvállalja a véleményét, és szerintem nem is vagy gyerekes :DDDD
  még elmondhatnám, hogy mennnnnyire őszinte vagy (VÉGRE valaki), büszke lehetsz magadra:)
  na jo befejeztem, eluntatlak:D

  ps. nagyonszép a hajad:)

 7. Szia!

  Csak gratulálni szeretnék az oldaladhoz és magához a személyedhez is! :)
  Nagyon tetszik az oldalad és a hajad is szuper! :) :)
  Ami még nagyon jó az a hotdog-os profilod!Imádom a színes és vidám dolgokat és Neked pont olyan az oldlad/profilod!

  Még 1szer gratula és csak így tovább!!! :)

  Szia! :)

 8. [ kicsit durva, hogy olvastam ezeket a dolgokat, és majdnem a háromnegyede rám is igaz. Háhá. Vicces-vicces.
  Amúgymegcsakígytovább.
  Pacsis(:
  Maja ]

 9. *akinek van egy Egon nevű lámája?…Amúgy egész jó ez a blog, de ezt a lámás dolgot kifejthetnéd kicsit.xd(azt hiszem nevezik építő jellegú hozzászólásnak, bocs)

 10. látom csak a dicsérő kommentek maradnak meg, ki is törlöm könyvjelzők közül az oldalt…pedig tényleg kiváncsi lettem volna erre a láma dologra

  • Elég vicces, hogy leoltasz azért, mert napok óta nem voltam itthon, és nem léptem be wordpressbe [mivel barátomnál töltöm az időt], ezért a kommentárt sem tudtam elfogadni…. SZÁNALOM! : D Egon a láma pedig egy sima láma. Nem élő, kicsi, a polcomon ül, nemtom miből van, szőrös, és Egonnak neveztem el, miután megkaptam. Ennyi. És valóban el lehet húzni innen, hogyha valaki ennyire ostoba. Na off. Grat a megállapításhoz, meg az ítélkezéshez.

 11. nagyon kreatív vagy,csodálom az egész blogodat,meg amennyit itt alkotsz,és máshol:)nem sok ilyen blog oldal van ami ilyen jó képekkel van tele,és ilyen érdekes!részletes beszámolóval. minden tetszik,tényleg :) puszi

 12. Szia.
  Régóta olvasom a blogodat de ugy igazán most szántam el magam arra ,hogy irjak is..mert kb nekem ezigy nem szokásom általában csak olvasok blogokat de aztis maximum egyszer amennyit kedvem van de a tiedet felvettem könyvjelzőnek és elkezdtem olvasni igy fordítottan hogy egyre régebbiket is visszamenőleg olvasom: D.Tisztellek ezért hogy ilyen sok negatív és paraszt utánzós ember után is képes vagy folytatni és leirni az életedet én erre biztos nem lennék képes..sok sikert az újságiráshoz minden esélyed megvan rá.És ahogy eddig tetted szarni a lehúzós emberekre csak irigyek.Csak igy tovább.
  pápá:D

 13. Szia.régebben én is rendszeresen olvastam a blogodat,de aztán láttam,hogy jelszóval levédted és nem tudtam,hogy el lehet kérni >.< szal kérem szépen!
  címem: tejbepapii@gmail.com előre is köszönöm. és így tovább (:

 14. Fúúú micsoda meghatározott élet:D
  Töxép lehet egyébként,és biztosan jó ember vagy( :
  örülök hogy összefutottam ezzel az oldallal.
  Én is egy időben nem ittam alkoholt,se drog,se cigi.
  Aztán ebből az lett,hogy nagyon korlátozottá váltam.Lehet csak én vagyok ilyenfajta,demostmár úgy vagyok vele,hogy elfogadom,és ha kedvem van hozzá,akkor azt csinálok,amit akarok.Ez pedig csak azért lett így mert nekem ez így jó,és a fontos,hogy ne úgy élj,ahogy mások akarják,hanem úgy,ahgy neked jó.Örülök ha neked sikerült nem túlzásba vinni ezt a korlátozottságot,mert brmilyen furcsán is hangzik ez legalábbis nekem az volt:S
  Az egész leírás egyébként nagyon őszinte,és nagyszerű hangulata van,eltekintve pár erőteljes szélsőséges tényezőtől.bár ezt lehet csak én látom így,csakaza baj hogy pont a külsőségek pozitívak a belső dolgok mint meg negatívak.Örültem,hogy itt jártam.pusszpá =^.^=

 15. Majdnem egy éve olvaslak.Igen ahogy mondtad a napom részévé váltál.:) lefekvés előtt mindig megnézem mit tettél aznap és ehhez hasonlók.Volt egy idő mikor nagyon sokáig nem írtál.Már kezdtem félni hogy nem fogod folytatni de megnyugodtam.:) imádom hogy minden nap írsz és nem csak egy ficaknyi kis valamit hanem normális témákat tudsz felhozni.fantasztikus vagy és mint emberként csodállak.köszi hogy vagy! :D (még így is internetek keresztül)

 16. Hogyha nem érted hogy miért itélnek el a kék hajad miatt akkor te miért ítélsz el minden sötétbőrűt? Ez engem télleg foglalkoztat. Mindennap énis többszöt feljövök, szeretem ahogy írsz. De ezt télleg nem értem.

  • MINDEN sötétbőrűt? Hallottad már valaha, hogy gondom van a négerekkel? Vagy arabokkal?
   Te össze tudsz hasonlítani egy ember által választott hajfestést egy népcsoporttal? Te jó isten… Azt hittem a legaljánál már nincs lejjebb. És mégis. SZÁMTALANSZOR leírtam a blogomba [igen, nyugodtan lehet visszakeresgélni], hogy tudom, hogy VANNAK KIVÉTELEK, de mivel a 90%-uk ugyanúgy viselkedik a vérükből adódóan, ezért nem fogom minden alkalommal leírni, hiszen elég nagy többség ahhoz, hogy általánosítani lehessen. Egy új hajszín nem hordoz magával egy kultúrát, nem hordoz magával egy viselkedésformát, nem fogod meg azonnal a táskád, ha meglátsz egy kékhajút, nehogy kiraboljon, nem ijedsz meg, ha a kékhajúak csapatosan jönnek szembe veled az utcán, nem akadsz ki azon, hogy egy kékhajú kirabolta a nagymamádat, vagy hátba szúrta egy barátodat… SOROLJAM? Eleve ostoba dolog volt, ne haragudj, hogy ezt a két dolgot egyáltalán össze merészelted hasonlítani. Pföjj.

   • neked sem kéne ennyire kiakadnod.oké nekem is van problémám cigányokkal, de mégsem mondom hogy mocskos cigányok, meg hogy fel kéne mindet akasztani. (tudom hogy te sem ez írod,de csak így tudom elmagyarázni)
    És tényleg egy kékhajú sem rabol ki és öl meg, de a mai világban az új rasszizmus az emó-gyűlölet és ez sajnos azokra is érvényesül akiknek csak szimplán kék a hajuk. Ezért ítélnek el. És a cigányokat is azért ítélik el mert a legtöbb büdös, nem dolgozik és megver ha beszólsz nekik.
    Ha te általánosítasz, ne várd hogy más nem fog.

    Egyébként bírom a gondolkodás módod meg a kék hajad

 17. Nagyon jó ez az új bemutatkozás is.Tetszik.És én is amikor időm engedi én is visszatérek ide olvasgatni.Olyan,mint egy jó könyv,nehéz letenni/elmászni előle.
  Remélem még nagyon sokáig folytatni fogod!:)

 18. Szia!
  Nagyon kedves lánynak tűnsz. Teljesen egyet értek veled mindennel kapcsolatban amit leírtál. Most először járok itt, de azt hiszem mostantól mindennap olvasni fogom mit írsz. :)

 19. Juj, olyan rég olvasom a blogod, de mai napig nem tudtam felfedezni, hogy hogy tudok ide írni :)))

  Fantasztikus, ahogyan írsz, vagy ahogyan véleményt mondasz bármiről:)

  Sok sikert továbbra is, én olvasni fogom a blogod, még ha nem írok “hozzászólás”-t, akkor is tudjad, hogy van egy “csendes” olvasód:))

  Puszii:)

  U.i. az ékszereid csodásaaak O_o nekem is kell:(((
  (Nem megoldható úgy-e Romániába eljuttatni őket?..persze úgy, hogy fizetem..)

 20. Értem…vagy esetleg megyek majd nyáron Magyarországra..Jászberény meg Gödöllő…
  hol szoktad átadni az ékszereket?
  Ez a két helység messze van onnan?:)

  • Na.. Megnéztem a posta honlapját, hát mit ne mondjak, jó pofátlanok…:D Mennyit el mernek kérni érte. 400-500 forint, ha simán adom fel, viszont én soha nem adom fel simán, hanem ajánlottan, mert úgy nyomon követhető a levél, és nem veszhet el. Viszont 750 forintot elkérnek azért, hogy ajánlottan adjam fel… tehát nagyjából 1200 forint a postázás Romániába.

 21. ÓÓÓóóó ez kedves xD

  tényleg mééég eszembe jutott egy “megoldás” :)) szóval mikor Gödöllőn vagyunk szoktunk járni Pestre..úgy hátha összejönne:D

 22. Szia!

  Kezdem azzal hogy nagyon tetszik a blogod,ez az egyetlen amit tényleg érdemes olvasni.Már nem nagyon hittem hogy vannak olyan emberek,akik hasonlóképpen gondolkoznak mint én, és nagyon jó tudni hogy mégis.Érdekes,hogy vannak akik csodálkoznak azon hogy nem úgy viselkedek mint a többi velem egykorú;nem iszom le magam minden hétvégén,nem öltözködök kihívóan és még sorolhatnám.. például már többen mondták nekem hogy én vagyok az egyetlen olyan csaj akit ismernek,aki nem bulizik,iszik…Sajnos sokan csak a külsőre és pénzre mennek..Egyszerűen nem bírom felfogni,hogy mire jó ha valaki mindenkinél szebb akar lenni(mert azt hiszi hogy ez a legfontosabb dolog) és csak magával foglalkozik,mert ettől jobb nem lesz.sőt.És az a szomorú hogy az ilyeneket nem is érdekli.Nem értem.Ők nem gondolkoznak?Nem tudják hogy minek van értelme az életben,és nem tudják becsülni azt,amijük van.Eljutottam addig, hogy már egyáltalán nem idegesítenek, hanem sajnálni tudom csak őket.Még írnék,de ha folytatnám napokig ülnék még a gép előtt.Igazából csak azt szerettem volna leírni, hogy nagyon tisztellek és nagyon értékes ember vagy.Már 1 éve olvasom a blogod,és örülök hogy megtaláltam! Háát nem azt sikerült írni amit eredetileg akartam,de ezt most muszáj volt leírnom.Az ékszerek is nagyon szépek amiket csinálsz.Befejezésképpen ennyit tudok mondani: Csak így tovább minden téren ;)

  • Szia!
   Köszönöm a soraidat, jól esett elolvasni.:) Én igyekszem arra gondolni, hogy mindenki azt csinálja, ami neki jó, és amitől ő boldog… Tehát ha mások attól boldogok, hogy a külsőnél és a pénznél nincs fontosabb, vagy attól, hogy minden este leisszák magukat, és más ágyában ébrednek, akkor igazából ezt el kell fogadni. Minden embernek más kell a boldogság eléréséhez, szerencsére nekünk nem ez. Mostanában már kiakadni sem tudok rajtuk annyira, mint régen. Már nem akarok vitázni, nem akarom bebizonyítani az igazam, hiszen teljesen más világ, és az én igazam, az csakis az enyém, ami az ő szemükben nem lesz igazság.
   Igen, erről tényleg a végtelenségig lehetne beszélni…:) De nem érnek annyit!:D
   Még egyszer köszönöm.:)

   • De jó hogy ide én is tudok íri :D Szerintem ez az egyik jele annak, hogy már nem vagy kis tinipicsa:) amikor az ember rájön ezekre a dolgokra. Viszont azzal nem értek egyet, hogy mindenki azt csinálja amit szeret, de azzal se hogy többnyire az emberek azt csinálják amit szeretnek. Szerintem baromira kevés ember csinálja azt. Inkább a muszály hajt minket. Én mindig azt mondtam, hogy nem tudom elhinni, hogy például annak aki minden nap iszik, az jó. Szerintem inkább egy menekülés valamibe, valami törésnek az utóhatása… minden esetben! Mivel természetellenes… És azoknak is, akiknek a pénz és a külső a legfontosabb, csak egy hiánypótlás, egy lelki probléma oka az egész… Régen, 20 éves koromig, mindenről csak elképzelésem volt. Mára, sajnos sokmindent tapasztalatból gondolok… és úgy gondolom, még a negyedénél sem tartok…. :S
    Köszi hogy írhattam, és hogy elolvastátok.

   • Ha még csak most találtál rá a blogomra, akkor annyit tudnod kell mindenképp, hogy ha kommentet írsz, akkor azért nem jelenik meg rögtön, mert moderálásra vár, úgyhogy ne ijedj meg, hogy eltűnt, stb. Csak várja, amíg felébredek és elfogadom.:D
    A másik kommentedre válaszolva… Szerintem nagy dolog, hogyha az ember felvállalja magát, mert ezzel túl sok kaput kinyit más emberek előtt. És mivel a kritikákat rendszeresen arctalanul kapom, nem csak itt, hanem bárhol, ahol levelet, emailt írnak nekem, álneveken, hamis regisztrációkkal… Én pedig arccal, névvel válaszolok. Szóval ezért írom azt, hogy manapság igenis nagy dolog, ha az ember felvállalja a véleményét, mit gondol a világról, mi tetszik neki, mi nem… Hiszen én sem egy olyan embert ismerek, aki a véleményét a saját környezete hatására változtatja, és szinte hihetetlen, hogy mennyire befolyásolható. Szóval az, ha valaki önmaga tud maradni ebben a világban, ahol mindenkit annyi behatás ér, az szerintem jó dolog.
    Bár az sem biztos, hogy én önmagam vagyok, lehet csak úgy érzem, hiszen ha azt vesszük, még csak 22 éves vagyok, ami bár néha rengetegnek tűnik, és szeretnék még tudatlan “tinipicsa” lenni, de ettől függetlenül rengeteg dolog van előttem, ami rám vár. Szóval a személyiségem valamilyen szinten mindenképp alakul még, de a kivájt úton halad tovább remélhetőleg, és csak a kor előrehaladta miatt változik.

 23. Szia
  Régóta olvasgatom a blogodat és el kell hogy mondjam , hogy esszméletlen egy csaj vagy, persze csak a legjobb értelemben :) nem félsz megmondani amit gondolsz és ez becsülendő a mai világba.
  Ahogy olvasgattam itt a hozzászólásokat azt is láttam hogy nem iszol és nem dohányzol ehhez csak gartulálni tudok, mert ritka az ilyen ember aki egyik élvezeti szerrel se károsítsa magát. Szóval csak így tovább.
  Az én rövid véleményem az hogy te egy nagyszerü ember vagy aki fel meri válalni magát (itt a megjelenésre gondolok)—>ami nagyon illik hozzád, és őszitén elmondja a gondolatait. A barátoddal sok sok sok boldogságot kívánok :) és igy tovább a szar emberekkel pedig nem kell foglalkozni csak féltékenyek rád :D

  U.i. nagyon tetszik a hajad. :D

 24. Szia!

  Rendkívül érdekes személyiségnek tűnsz, mind bemutatkozás alapján, mint a bejegyzéseid alapján. :) Ma találtam Rád először, de szerintem rendszeresen fel fogok járni, tetszik, ahogy írsz. :D

  Tems

  Ui.: Mindig is szerettem volna kék hajat, de nem volt eddig sose bátorságom befestetni…^^”

 25. Szia!

  Egészen véletlenül jutottam el egészen ide a kis világodba, méghozzá egy tetkós izéhozé miatt… gondoltam elolvasom mit is írsz, aztán tetszett és a kis bemutatkozód is elolvastam, gondoltam ezzel is telik az idő. Hát nem bántam meg…. Jó hogy vannak ebben a világban még olyan emberek akik miatt érdemes akármit is tenni! Meg olyanok akik kék hajjal járnak… :D bár az enyém nem kék csak 7 színű és szanaszét ócsárolnak miatta. De van még itt erő.. ;) szval Ríszpekt. és grat. lehet többször felnézek hozzád :).

  • Köszönöm:) Nem szabad törődni azokkal, akik szanaszét ócsárolnak, hiszen csak azért teszik, mert nem csak egy vagy a sok ugyanolyan arcból.^^ Csak azt nem értem, hogy ez miért fáj nekik.

 26. szia.. már több mint egy éve vagyok az olvasód, meg kell mondjam, hihetetlen jó érzékkel írsz, sose hagyd abba..! tehetséged van hozzá. engem sokszor megnyugtat/feldob ha olvashatlak, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.. :)
  ja, egyébként baromi jól áll ez a kék felsőd! meg tudnád mondani, hol vetted? :$ én pirosban keresek ilyesmit már hónapok óta, de egyszerűen nincs olyan ami méretben jó lenne rám ._.
  előre is köszi a választ :)

  • Szia:) Nagyon köszönöm amit írsz. Örülök, hogy tetszik, amiket írok, és kitartóan olvasol.:)
   A felsőt Ázsia centerben vettem, kb. fél éve, de szerintem van esély rá, hogy találj még hasonlót.^^,

 27. “De szerintem mindenkinek egyéni, hogy mi tetszik neki, és ha én elfogadok másokat, akkor elvárnám, hogy mások is fogadjanak el engem.”

  Igen, szeretnék én ott lenni ahol ez van. Hagyd élni a másikat, hagyd kibontakozni, mert önkifejezés van!! Annyira kézenfekvő, miért nem lehet betartani?!
  Mondjuk én rengetegszer érzem, hogy én se tartom be, mert kritizálok valamit/valakit. De vannak olyan helyzetek, mikor jogos, szerinted nem?
  Mert én már kezdem unni, hogy akárkit elviselek, még a legképmutatóbb és legszánalmasabb embert is, engem viszont minden lépésemért lefikáznak…

  • Ez természetes, hogy minden ember kritikával bír valamilyen szinten mások iránt. De valójában az, ha valakinek a stílusa nem tetszik, az nem negatív, hiszen ez így természetes. Mindössze annyi a lényeg, hogy ezt hogyan fejezem ki. Mert nem mindegy, hogy azt mondom, hogy: “Nekem nem tetszik a ruhája.”, vagy: “Fúj, hogy nézel ki, undorító…” Minden tálalás kérdése. Egyébként vannak dolgok, amiket elítélek, például az igénytelenséget, hiszen a fürdés, hajmosás, fogmosás nem ízlés dolga… Szóval ez a “mi tetszik” ténylegesen az ízlésre értendő.

 28. Szia még csinálsz rendelésre ékszereket? Ha igen, leírnád nekem hogy mennyiért? Szeretnék kérni 2-3 nyakláncot mert nagyon jókat csinálsz! :)

  • Szia. Mostanában nem igazán csinálok rendelésre, max úgy, hogy csinálok valamit, aztán felteszem eladni. Ez így élvezetesebb, ha jön az ihlet, mint ha kényszerből kell valamit rendelésre csinálni.

 29. Szija János. (csak azt nem értem, miért János, ha egyszer lány vagy. emiatt a név miatt, jobban szeműgyre vettem a fotód, hogy tényleg lány vagy-e, netán egy transzi? Hiszen úgy hallottam Itt Pesten sok a transzi.:) Először is, de ezt nem csak neked írom, hanem ama hozzászólóknak is, akiknél erről olvastam; Szerintem egyáltalán nem nagy dolog így vaktában felvállalnia magát az embernek. Persze megne sértődj, ezzel nem lekicsinyleni akarom az írásaid, csak ez a véleményem, és musza volt leírjam! Amúgy, néhány bejegyzésedet elolvastam, a picercingeset is pl, amiről azt gondolom, túl sok kritikát írtál. :) Aztán végülis olvastam egy olyat, ami pozitív, de az a piercing meg nekem nem tetszett. Érdekes ember vagy, sok hasonlóságot fedeztem fel köztünk. Ilyenkor szokás szerint elképedek; “jé, van még ilyen ember? Azt hittem egyedül vagyok.” biztos nagyon sok hozzánk hasonló van még, csak elrejtik, álarc mögé, és beleolvadnak a társadalomba. Hát, biztos fogok még erre jönni, és olvasni írásaid, és előre elnézést kérek, ha folyton kommentelni fogom őket :D Próbálok majd nem túl nyers lenni, bár már jó pár éve utálom az embereket, úgyhogy ez nem biztos hogy mindig menni fog:)

  jelenlegi mottóm: BUDAPEST EGY………: PÖCEGÖDÖR! fujj…..

 30. Mesélek valamin vicceset! Valószínűleg megtaláltam a barátodat a hotdogon. Egy olyan kép volt kint neki amin te lehetsz meg ő. De te vagy inkább előtérben. Nem is figyeltem, hogy az illető fiú e vagy lány. Mondanom se kell hogy nem találtam el kié az oldal a képről. Beírtam hát neki idézem, “jó a sörényed”… XD Ma néztem vissza az oldalára, és le is esett, hogy mi nem stimmel… XD Kijavítottam a hibámat! Úgyhogy most neked is beírom, jó a sörényed, vagyis nagyon tetszik a hajad! :)
  Azért kicsit borzongató még a helyzet, mert már régebben néztem a profilod a hotdogon, és úgy találtam meg a blogod. Elmentettem mert tetszett a stílusod. Azt hiszem tegnap írtam rá a barátod oldalára, ma meg teljesen véletlenül feljöttem a blogodra és olvasgattam picit. Miután végeztem visszaléptem a hotdogra, és akkor mentem rá újra a barátod profiljára. Ami elsőre feltűnt, az hogy ugyanaz az arc más névvel! :D Na mondom itt valami nem stimmel. Hát igazam volt! XD Elég kusza a sztori, és én még bonyolultabban írtam most le, szóval bocsi ha csak annyi jött le hogy valaki teleszemetelte az oldalad! :D

 31. Helló!

  Nekem kifejezetten tetszik a stílusod, hogy fel mered vállalni onmagad. Szimpi vagy(: Visszaolvastalak egészen addig, amíg jelszavasak nem voltak a bejegyzések :) Irígyellek, hogy le tudod kotni az embert, bizony én is blogolok, cirka 2 éve, és csak a baráti korom olvas.

  Mellesleg pedig, nagyon nagyon tetszenek az alkotásaid ^^ egyet én is el tudnék magamnak képzelni, még ezen gondolkozni kell :)

  cupí. :3

 32. Hú, egyszerűen… király a bemutatkozó szöveged :D Nagyon tetszik ez a “straight edge”-vonal (mármint hogy no pia, cigi, drogok), én is ezt képviselem. Amúgy pedig rohadtul egyedi embernek tűnsz, amit nagyon tudok díjazni, mert én is mindig “kívülálló” voltam/vagyok… mondjuk engem nem is érdekel, akkor sem török meg, nem leszek átlagos MUHAHA Szóval nagy piros pont a bejegyzésnek^^
  Üdv: Andy

 33. Szia Krisztina :) Cukimukiiivagy!!! *.* :) jó a blogod! Ékszereket megrendelésre is csinálsz? Hol lehet őket megnézni,vagy rendelni? :$ pusszcsa

 34. Szia! :)

  A 2013-as tavaszi con-on vettem tőled egy karkötőt, itthon pedig rákerestem az eladós oldaladra, később pedig erre az oldaladra, amit nagyon szívesen olvasgatok. Sok bejegyzésben magamra ismertem. Csodás egyéniség vagy, nagyon tetszenek az irományaid és a világ/ember szemléleted. Legyen szép napod!♥

  Üdv, Emi :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s