I’m ready for Christmas yayy

asztalkaZombieLand területén beköszöntött a karácsony, egészen pontosan december 5-én. Megfogadtam, hogy a Mikulás érkezésére elkészítem a kis karácsonyi részleget a szobámban. Ez azért volt elég rendesen akadályoztatva, mert az akril krémfesték valamiért sehol nem volt kapható, amit a mézeskalácsházra szántam, de szerencsére pont aznap megérkezett.^^ Ha már mézeskalácsház… Nem tudom, hogy látszik-e, de rengeteget dolgoztam vele, és kivételesen meg is vagyok elégedve a munkámmal. Vannak rajta nem olyan jó dolgok, amiket ha újra kezdeném, máshogy csinálnék, de alapvetően szerintem nagyon jó lett, ahhoz képest, hogy először csináltam ilyet. Alapanyagok: karton, dekorgumi, süthető gyurma, ablaktömítő szilikon, akril krémfesték, dekor hülyeségek, és egy fa lap, amire építettem az egészet. Az elején nem hittem volna, hogy tetszeni fog, de nagyon örülök, hogy megcsináltam. Az más kérdés, hogy emiatt Animekarácsonyra egyáltalán nem készültem… De jobban szeretem az ilyen nagyobb projekteket, ami szépen, lassan, a semmiből alakul, és a végén büszke lehetek magamra. Mutatok róla részletesebb képet:

hazikoMa van az utolsó munkanapom a héten, hála égnek. Kivettem szabadságot 11-12-13-ra, hogy tudjak készülni a hétvégére. Fuvarom mondjuk még mindig nincs. >< Nem szeretem a random szerencsére bízni magam, az utolsó pillanatos megoldás sem az én stílusom, de az utóbbi időben a conos fuvarral valahogy így esik mindig. Mindig későn derül ki, hogy gyakorlatilag senki sem ér rá. Szóval most így állok. Ha szombaton láttok egy őznek öltözött lányt a BKV-n két bőrönddel, és két állvánnyal, akkor tudjátok, hogy én vagyok.:D Várom már a hétvégét, ritka alkalom, hogy két nap egymás után is kiöltözhetek, ráadásul a két kedvenc ruhámat veszem fel egymás után. <3

Vasárnap jön hozzám Bogi és Zsuzsi, együtt készülődünk a meet-re, Misával pedig elvileg út közben találkozunk. Ha már Misa, természetesen ismét licitáltunk… De most inkább nem is mondom, hogy én mire, mert nagyon félek, hogy karácsony szelleme nem lesz kegyes hozzám, és nem sikerül megnyerni. De persze bizakodok, mert ugyan már miért ne lenne kegyes, mikor a karácsony legnagyobb rajongója vagyok.:D Igazán megérdemlem, hogy megnyerjem.^^ De erről majd később. Két nap múlva minden kiderül.

Már minden ajándék kész, kivéve anyué és papáé. Meg még Norbinak 1-2 apróság. Anyunak szerencsére még mindig nincs ötletem, úgyhogy kiváló. Persze nem is könnyíti meg a dolgom, mivel ő sem tudja, mit akarna kapni.

Na jó, mára ennyi időt adott a sors, hogy írjak valamit, kezdődik a munkaidő.:(

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s