Meglepetés Oroszországból^^,

Azt hiszem nem említettem, de egy közösségi oldalon megismerkedtem egy orosz lánnyal szeptember 10-én. Azóta csillió levelet váltottunk ott, de közben felmerült a gondolat, hogy mi lenne, ha leveleznénk normálisan is. Így is lett, én írtam az első levelet, persze cuki Rilakkumás levélpapírra, hiszen mint kiderült, ő is imádja, és persze ezen kívül is sok dologban egyezik az ízlésünk. Ajándékba készítettem neki a levél mellé egy Rilakkuma kitűzőt is, ami szerintem nagyon jól sikerült.^^ A levelemre jó sokat várt, nem tudom, mit szórakozott vele annyit a posta, de kb. 1 hónapba telt, mire megérkezett. Már attól féltem, hogy ellopták ezt is, mint oly sok mindent mostanában. >< De szerencsére nem. Nagyon örült a levélnek és a kitűzőnek is, és nem sokra rá, kb. 2 hete ő is feladta nekem a levelét, és megírta, hogy meglepetést is küld mellé… Gondoltam, hogy 1-2 cuki apróságot, de ehhez képest ami a csomagra várt, arra nem gondoltam volna. *-* Ma érkezett meg hozzám a pakk, és nagy izgatottsággal bontottam ki, a bontás folyamatát pedig természetesen fotóztam, úgyhogy mutatom is:

1. A borítékon már olvasható volt, hogy a tartalma “t-shirt” és “notepad”… Ezen már egyből nagyon meglepődtem.

PB060121

2. Kivettem mindent a csomagból, akkor már *úristen, úristen* érzéseim voltak:D

PB060122

3.-4. A notepad *-* Hát nem gyönyörű?? Ráadásul imádom az ilyen kis jegyzettömböket.

PB060124

PB060125

5. És mi lapult a kis zacskóban…

PB060123

Hello Kitty in Russia, OMG, hát ez mennyire édes már??!?!?! Az Oroszországban lévő Sanrio bolt egyik tündéri aranyos pólója, és az enyém…*-* Maximálisan eltalálta az ízlésem, a méretem, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen levelezőpartnerre találok egy közösségi oldalon, de abszolút boldoggá tette a napom a csomagjával.^^

Persze most azon töröm a fejem, hogy én mit küldjek neki legközelebb. o_O Néhány dolgot már összeszedtem, Rilakkuma és Totoro apróságokat, de kéne valami magyaros, de mégis cuki dolog, ami megfelelne az ízlésének. Sajnos nálunk nincs matyó hímzéses Sanrio termék, pedig az találó lenne, és még jól is nézne ki…:D Valakinek valami ötlet?

One thought on “Meglepetés Oroszországból^^,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s