Halloween-meet

őziii

Bár megfogadtam, hogy nem veszem fel, és nem mutogatom senkinek a Hysteria Machine fejdíszem a decemberi conig, hiszen akkorra van egy koordi-tervem… De egyszerűen annyira csodálatos ez a fejdísz, hogy nem lehet kibírni addig. Olyan jól érzem benne magam, hogy legszívesebben állandóan hordanám.:D Szóval ezért döntöttem úgy, hogy a halloween loli meet-re felveszem. Főleg, hogy úgysem volt kedvem loliban lenni, úgyhogy csak ezt a Liz Lisa ruhát vettem fel, és hozzá pedig őzködtem^^

A meet amúgy nem volt rossz, sütöttem sütőtökös mascarpone krémes tortát, ami elvileg még finom is lett. Pedig egészséges volt.^^ Még nekem is ízlett, pedig nem szeretem a sütőtököt.

Mostanában amúgy vajmi kevés kedvem van elmenni itthonról, de örülök, hogy megtettem. Munka mellett kicsit bezombultam azt hiszem, ez a Halloween se nagyon érint. (kicsit se) Nincs vele bajom, csak… Na mindegy. Viszont szombaton megint elmegyek itthonról, Ami valahol örömteli, valahol kevésbé, hiszen Viktort búcsúztatjuk, aki Londonba helyezi át a székhelyét. Ami tökjó, csak hát irigykedem.:D De elég gyanúsan körvonalazódik, hogy max. áprilisig adok időt magamnak, hogy milliomos legyek, és utána én is kipróbálom magam egy rövid ideig egy más környezetben… Túlságosan vonz ahhoz, hogy túl tudjak lépni ezen az egészen. Tudom, hogy már többedszerre mondom ezt… De így, hogy már két legjobb barátom lesz Londonban (Kex is kinn van), így pláne mehetnékem van. Főleg, amiket mesél, meg amiket már most tudok Viktortól is, azok a dolgok csak még jobban motiválnak arra, hogy jó lenne kinn lenni. Nem utolsó sorban egyébként angolul is szeretnék megtanulni normálisan, és azzal, hogy kinn élek, rákényszeríteném magam, hogy meg kelljen szólalnom.:D Ami egyelőre nem megy. Vagyis lehet, hogy menne, csak gátlásos vagyok, vagy mi.

Na de elég ebből a témából… Addig normálisan kéne csinálnom az itthoni dolgaimat inkább >< GRRR. Mondjuk most pont dolgozgatok, mármint az ékszerezést, cukorkás hajcsatokat csinálok^^ lesznek szaloncukrosak is, hamár jön a karácsony^^

A postával kapcsolatban is lett változás. Egyrészt most már 10 nap alatt jönnek meg Kínából a cuccaim. Másrészt pedig az ügyem kivizsgálását meghosszabbították még 30 nappal… >< Viszont kettő kivételével az eladóktól visszakaptam a pénzem a meg nem érkezett cuccokért. Az egyik eladó sajnos azóta törölte magát az oldalról, így már nem tudom vele megosztani a problémám.:( Ezt 4000 forintom bánja. Egy másik pedig az eddigi 70 napos szállítási időt meghosszabbította még 30 nappal, és azt mondta, ha addigra sem kapom meg a cuccot, akkor visszaadja a pénzt. Szóval ennél még van remény.

Nos, igazából.. inkább megyek és gyártom tovább a cukorkáim, mert semmi izgalmassal nem tudok szolgálni. Még 1-2 kép:

cukik

szarvas

One thought on “Halloween-meet

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s