30 napos lolita challenge – 30. Egy fotó rólad, amely ma készült, és három jó dolog, ami ezalatt a harminc nap alatt történt veled.

mrsz

Csalok, mert a fotó tegnap készült, de jó lesz ez így…:D A Kopaszi gáton voltunk a Fruska bisztróban, jó volt végre találkozni a lányokkal.:) Bár nem volt kedvem nagyon kiöltözni, így parókát sem vettem, és inkább casual lolira vettem a figurát, szóval ez most így alakult.

Igazából már május óta írom ezt a 30 napot, szóval nem voltam valami szorgalmas, így most nem is tudom, hogy az elmúlt harminc nap alatt történt jó dolgokat kéne írnom, vagy öleljem fel az egész időszakot, amióta írom…:D Gondolom utóbbi lenne célszerű.

Az elsődleges legjobb dolog, ami történt, az az, hogy lediplomáztam, és immáron hivatalosan is szabad emberré váltam, legalábbis úgy érzem, hogy azt csinálok amit akarok, akkor, amikor akarom.:D És ez jóóóó… Voltam nyaralni Siófokon, ahol jól éreztem magam, szóval ez legyen a második jó dolog. A harmadik pedig az, hogy lett egy cicám. (A negyedik meg az, hogy már elkezdtem gyűjteni arra, hogy Japánba utazzak…:D)

Sok jó dolog történt velem, és remélem, hogy a továbbiakban folytatódik a pozitív időszak, és minden negatív energiától megmenekülök, távoznak az életemből a negatív emberek, megerősödöm anyagi téren, sok lesz a megrendelésem, az utcán az emberek nem lesznek gonoszak és rosszindulatúak, amikor loliban vagyok, olcsón jutok wishlist-es cuccokhoz, stb. stb… :D Pozitívan gondolkodom, így muszáj, hogy bevonzzam a pozitív történéseket is.:) Legyen így!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s