Napi feladatok.

Cherry-Blossom-Walk-Sakura-Japan

Rashi blogjában érdekes bejegyzést olvastam a múltkor. Bár kicsit más formában, de gondoltam elkezdek én is valami hasonlót, mert megtetszett a dolog. Az én módszeremnek a lényege az, hogy minden napra kitűzök bizonyos feladatokat, amiket teljesítenem kell aznap lefekvésig. Péntek volt az első nap, amikor feladatokat állítottam magam elé. Elterveztem, hogy aznap elkészítek 10 darab luficsomós láncot, megvarrok 2 neszesszert, és a már meglévő neszesszerekhez készítek gyűrűket (7 darab), ezeken kívül pedig összepakolok a szobámban, összecsukom az ágyat, szépen kirakom rá a plüssöket, és porszívózok.

Amúgy nem szeretem a határidőket, meg a kötelező feladatokat, de rájöttem, hogy rendszerezettebben tudom végezni a feladataim, ha tudom, hogy aznap miket kéne megcsinálnom. Bár a pénteki küldetésem nem sikerült 100%-osan, mert csak 7 darab lufis láncot készítettem el, viszont helyette csináltam +5 gyűrűt, ami nem volt betervezve, szóval végül is produktív napom volt.:D

Mivel szombatra vendégeket vártam, ezért a szombati program első körben annyi volt, hogy amit péntek este a munka miatt szétpakoltam, azt szombaton ébredés után összepakoljam, azután felkészüljek a vendégek fogadására. Ez annyiból állt, hogy behoztam a szobámba tálcát, poharakat, stb. Azután csak fel kellett készülnöm az esti bulira.:D

Ma vasárnap van, és 2 interjú elkészítését terveztem, valamint azt, hogy a szakdolgozatom leíró részét befejezem, hogy már csak a kutatásom legyen hátra. Ez majdnem sikerült is, mert utóbbit véghez vittem, de sajnos a 2 interjúból végül csak 1 sikerült.

Holnap elmegyek az obiba Zolival, veszek fa anyagokat egy ékszertartó állványhoz, utána pedig elmegyek Elyhez, hogy interjút készítsek vele és Luluval.^^ Ha hazajöttem, még skype interjúzok elvileg Ibuval és Nekohimével, remélem mindkettőt sikerül holnap megcsinálni.^^ Ha lesz időm, akkor este legépelem az interjúkat, utána pedig összerakom a 7 gyűrűt, amiken ma még szárad a szilikon.

Jó ez a dolog, hogy feladatokat adok magamnak, persze nem ragaszkodom hozzá, hogy minden nap ezt csináljam, mert amikor mondjuk programom van, akkor nem tudok napközben feladatokat végrehajtani. De amikor épp nincs sok meghatározott programom egy napra, akkor teendőket fogok magamnak írni, és ez legalább június végéig fog tartani.

Na mára ennyi, a végére pedig rakok partyképeket, emléket a rózsaszín hajamról, és néhány új képet, amin már barna a hajam:)

DSC00004 (2)

DSC09998

SONY DSC

Nem szeretem ugyan az ilyen bulizós képeket magamról, de mivel mostanában nagyon nem vagyok megelégedve magammal, csak ilyen készül. Szóval néha ilyen is kell, nem csak a mesterséges környezetben létrejövő mesterséges képek.:D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s