Kilábalás

Brownie-Push-Pops-Push-Up-Pops-Chocolate-Brownie-Desserts-Pizzazzerie

Az előző bejegyzésem megalkotása közben “kicsit” magam alatt voltam…^^ Ebben az új évben nem nagyon találom önmagam, az egészségem meggyengülése kicsit az önmagamba vetett hitemen is gyengített, úgyhogy ennek is “köszönhető” a sok furcsa állapot, amibe belekerülök. Tegnap aludtam először rendesen, a neogranormon és a gyógyszertári kevert krém megtette hatását, és enyhült az ekcémám. (bár lehet, hogy csak odafönn úgy döntöttek, hogy mostmár nem szívatnak tovább:D) Előtte viszont 5 napon át nem aludtam többet 2-3 óránál, annyira viszketett az egész testem, és sok helyen véresre martam magam, néhol pedig magától szétrepedt és vérzett. >< Most viszont egészen bájosan elvagyok.

Mára kaptam időpontot egy neves szakemberhez, Dr. Tihanyi Istvánhoz, aki attól függetlenül, hogy orvos, mégis előnyben részesíti a természetgyógyászat által használt homeopátiás gyógymódokat. Sokszor tapasztaltam már, hogy az orvosok elzárkóznak az ilyen módszerektől, és szimplán kuruzslásnak tartják, és olyan természetgyógyászokat is láttam, akik elvakultan követnek egy elvet akkor is, amikor már nagyobb (gyógyszer vagy bármilyen orvosi beavatkozás) segítségre lenne szükség. Ezért örülök, hogy megtaláltam a doktor urat, aki elegyíti a kettőt, és amíg lát más megoldást addig nem akar feltétlenül szteroidokkal teletömni. Íriszdiagnosztikára jelentkeztem be hozzá. Amikor bementem, egyáltalán nem kérdezte meg, hogy milyen panaszaim vannak, tehát nem tudott rólam semmit, amire támaszkodhatott. Az íriszdiagnosztika lényege gyakorlatilag az, hogy a szemembe néz valami szerkezettel, és erős fénnyel világot, és foltokból megállapítja, hogy mi a bajom. (leegyszerűsítve) Ahogy azt eddig is tudtam, hiszen már más vizsgálatok megállapították, a bélrendszerem van a legrosszabb állapotban, a vékonybelem és a vastagbelem is gyulladt, valamint észlelte a felső légúti irritációt is (ugyebár allergiás tüneteim voltak bőven..). Az epém szintén nem működik jól, ami állítólag megállapítható arról is, ha a hüvelykujjon lévő köröm deformált. És jé, tényleg deformált. Miután jól megnézte a szemeim, még sokáig kérdéseket tett fel, amivel még pontosabban belőheti a gondjaimat. Csupa olyan kérdést tett fel, ami helytálló volt, de magamtól eszembe sem jutott volna, hogy ez tünet. (Pl.: szokott-e hideg lenni a lábfejem és a kézfejem, stb.) Miután mindent jól megbeszéltünk, átbeszéltünk, felírt olyan szereket, amiket 2 hónapig kell szednem. (ez 6 féle dolgot takar, de most hirtelen nem tudnám felsorolni:D) Megadott egy e-mail címet is, és a lelkemre kötötte, hogyha bármilyen tünet rosszabbodna ezek hatására, akkor azonnal írok egy e-mailt, és keresünk megoldást. Összességében nagyon kedves és közvetlen volt, sok időt szánt rám, és a probléma normális feltérképezésére. Arról nem is beszélve, hogy mikor tegnap felhívtuk, eredetileg március végére akartak időpontot adni, mert akkorra volt, de miután anyu kétségbeesve elmondta a tüneteim, és rávilágított arra, hogy nem érünk rá március végéig, akkor azonnal mondták, hogy ezt minél hamarabb kezelni kell, tehát soron kívül fogadnak még ma. Szóval holnaptól kezdem az új orvosságokat.

Addig is új haj, új szemüveg, új, pozitívabb élet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(btw jóskagyerek mospofázzá… bár úgysem érted, hogy neked szól, mert buta drogos p.csa vagy)

2 thoughts on “Kilábalás

  1. :O Ne haragudj meg érte, de ez a kép valami állati! Nagyon jól nézel ki és ez a ‘hétköznapi’ szín is brutálisan jól áll! *-* (Komolyan, ha leszbikus lennék, te lennél az álomnőm.)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s