Gyengeség

Eddig elég jól bírtam ezt az egészet, ami most velem történik, ha nem megyek utcára, még az sem zavar szinte, hogy az egész arcom ekcémás. De tegnap délután valami elpattant, kiborultam, és kibőgtem magamból a rengeteg feszültséget, amit gyűjtöttem az elmúlt 2 hétben. Nehéz nem törődni semmivel és nem stresszelni, mert hiába nem hagyom magamnak, hogy 1-1 kisebb probléma megtántorítson, hogyha utána egyszerre zuhan rám az összes egy váratlan pillanatban. Meg is van az eredménye, ugyanis mára beteg lettem. (mármint a nyilvánvalókon kívüli új betegség:D) Reggel iszonyatos hasfájásra, hányingerre keltem, mostanra pedig már levegőt sem nagyon kapok. Pont ez  hiányzott még. Sebaj.

Elkezdtem egyébként készülni MondoConra, egész jól haladok, ezen a héten ugyan nem dolgoztam túl sokat, de majdnem 2 nagy tepsi ékszert készítettem. Még mindig a pasztellszín a sláger nálam, úgyhogy ennek jegyében alkotok, viszont készülnek újdonságok, amik eddig nem voltak. Nagy reményekkel állok a mostani MondoCon előtt, szeretném, ha sikeres lenne. Közben párhuzamosan dolgozom egy Milky-Chan szetten is, amit egy lengyel lány rendelt. Ő lesz az első külföldi vásárlóm.^^ Gondolkodom azon, hogy regisztrálnom kéne etsy-re, és ott árulni pl. a tortás fejdíszeket, mert olyan sok munka és anyag elkészíteni egy ilyet, hogy kizártnak tartom, hogy itthon legyen bárki, aki megfizetné. De ez még a jövő zenéje, előbb még párat szeretnék készíteni, és elvinni MondoConra, mint érdekesség.:) Bár gyanús, hogy ott senki nem fog ilyen összegben vásárolni.:D

A szakdolgozatomból már leadtam 20 oldalt a konzulensemnek, aki amúgy egyáltalán nem hajlandó reagálni a leveleimre, de sebaj…:D Én választottam, szóval az én dolgom kezelni a problémákat.:D Valamiért csak személyesen hajlandó beszélgetni, de még azt sem mondja meg e-mail-ben, hogy mikor találom meg őt személyesen az iskolában. Szóval kissé nehézkes a kommunikációnk, de amúgy jól megvagyunk. Mindenesetre ha isten is úgy akarja, fél év múlva már biztosan diplomás leszek, és végre elbúcsúzhatok a diákélettől.

Más: A diétámnak elkezdtem látni jótékony hatásait, például a combomon lévő narancsvidék kezd majdhogynem felszámolásra kerülni, pedig tényleg nem teszek azon kívül semmi mást, mint hogy kizárom a méreganyagokat. Baromi sokat számít. A bőr is feszesebb lett rajta, szóval végre látható eredménye van, így azt tudom mondani, hogy már ezért is megéri. Mondjuk fogyni nem fogytam, sőt, a mérleg többet mutat, mint eddig, ami felfoghatatlan, tekintve, hogy kb. negyedannyit eszem, mint azelőtt.. De később remélhetőleg ez is beindul.

Viszont most megyek pakolni..^^

2 thoughts on “Gyengeség

  1. Szerintem ez jó ötlet, hogy külföldön is árulnál! (meg főként inkább ott… :D) Sokkal több emberhez jutnának el az ékszereid és kis dolgaid, és nagyobb lenne az esélyed rá, hogy érdemben több pénzt kérj el egy-egy komolyabb szettért, amit meg is fizetnének. Szerintem érdemes, és merj belevágni! Egy bizonyos szinten tovább kell lépni és tovább fejlődni. (Pár hete hosszú idő után felmentem Meskára, és reméltem nagyon reméltem sok dolgot 10-12 éves gyerekek készítettek el… Vannak nagyon ötletes dolgok is természetesen, de szerintem te az ékszereiddel és pl a tortafejdísszel már rég a “meska-szint” fölé mentél- és bocsánat minden meskástól, akinek nem inge ugyebár- de na…) Terjeszkedni kell no. :D Próba- cseresznye.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s