Nem szorul kommentárra… De én azért mégis véleményezném.

Találtam egy oldalt faszbúkon, ami felháborított.

“Mondjunk le a tanévkezdésről, az árvízkárosultak javára;)”

Néhány kezdeményezésnek tényleg láttam értelmét, például a tűzijátékról való lemondást, netán a politikusok fizetésének egy részéről… Na de ez??? Egy csapat hülyegyerek, aki nem szeret iskolába járni, úgy gondolták, hogy készítenek egy ilyen oldalt. Ha már annyi van belőle [amik értelmesebb dolgokról mondanának le], akkor bizony ők is lemondanak életük legszörnyűbb dolgáról. Ráadásul azt sem érzik, hogy ezzel gyakorlatilag gúnyt űznek az árvízkárosultakból, és saját önző, barom céljaikat annyira humorosnak tartják, hogy ezt meg merik tenni… Vajon az, aki elveszítette a házát, minden értékét, vagy az életét, mennyire találná viccesnek? Ő is elnevetgélne rajta a gép előtt [ami már nincs neki]? Ezek az evolúciós kis hulladék szutyok kölykök vajon belegondoltak ebbe? Nyilván nem, a gondolkodás luxus az ilyenek számára.

Ha nagyon morbid összeget tippelnétek, akkor sem találnátok ki, hogy hány tagja van ennek az ostoba csoportnak… 7978! Egyelőre… De folyamatosan nő. A képek között szerepelnek “I hate school” feliratúak, na meg egy függőágyban fekvő ember lába, aki épp a tengerre néz… Ezt komolyan viccesnek tartják?

Most pedig néhány értelmiségi hozzászólás:

“én az egész tanévről lemondok! XD”

“Budapest minden iskolája eladó. Elárverezés: Július 17- 21.”

“én megvenném az összeset!!! aztán eladnám valami afrikainak hogy tudja hova küldeni a gyerekét és nekünk már nem lenne hely.. :/ annyira sajnálnám:D”

“köynvekse kellenek a sulit is eladhatják… :D hehe.. :D (A):D”

“mondjunk le a tankönyveinkről is, így a sulinak nem kell rendelni, a pénz megmarad, az árvízkárosultak javára megy, és mi is jól járunk *angyali arc*”

“hát de jó is lenne szegény víz károsultak megérdemlik h mi is tegyünk értük valamit xd:D”

“én is lemondok róla : DD akárkinek a jawára ; DDD” [azért a w betű odabasz… sok dolgot elárul…]

“végre valami értelmes,okos ötlet :D”

“Mondjunk le a suliról, hogy aug. 20.-án nagyobb legyen a tüzijáték! :)”

Vajon honnan szalajtottak ennyi ostoba embert? És ez még csak a töredéke. Tényleg teljesen felesleges pénzkidobás számukra a tanévkezdés… Ezeket nem taníttatni kéne, hanem egyenként lerugdosni a Taigetoszról.^-^

Reklámok

26 thoughts on “Nem szorul kommentárra… De én azért mégis véleményezném.

 1. Tejóég! O_o Ez már több, mint felhábórító!

  “végre valami értelmes,okos ötlet” – Ezek szerint téged is okos, értelmes szülők neveltek, fiam!
  -.-
  Ezen a kettőn nagyon fent akadtam :
  “..hát de jó is lenne szegény víz károsultak megérdemlik h mi is tegyünk értük valamit xd :D ”
  “én megvenném az összeset!!! aztán eladnám valami afrikainak hogy tudja hova küldeni a gyerekét és nekünk már nem lenne hely.. :/ annyira sajnálnám:D”

  Bazdmeg, de érted, még jobban ráadnak, és gúnyolódnak evvel.
  Én tudom, hova küldeném ezeket a gyerekeket, vagy inkább diliseket :
  JÓ MÉLYEN A FÖLD ALÁ!!!
  Szégyen! Persze, ha őket vinné el a víz, ők röhögnének rajta, mert nekik ez a dolguk. Hülyegyerekek. -.-
  Komolyan ilyenkor azt kívánom, bár érné őket ugyanez a baj. ˘-˘
  Szánalmas…

  • Örülök, hogy akadnak még értelmes emberek, akiket ugyanúgy felháborít mint engem. Főleg az lepett meg, hogy már lassan 8000 tagja van!!! Durva. Tényleg hülyéknek áll a világ.

   • 8000? :-o tejóég! -.- Bár mindengyiket vinné el az árvíz, azt maradnának gép nélkül, meg minden nélkül, kíváncsi lennék, mint mondanának akkor, meg hányan lennének. -.-

  • Jó, az még elmegy… De ehhez a klubhoz, amit én írtam ki, tegnap valami agyhalott lány odaírja, hogy “szerintem mondjunk le az árvízkárosultakról is”. Kb. fejberúgnám.:D

 2. nah ha már a hülye klubboknál tartunk, volt osztálytársamnál láttam egy olyat is, hogy mondjunk le az árvízkárosultakról a tüzijáték javára -.-*

 3. Én ezen speciel meg sem lepődök. Sajnos…
  Undorító. Meg az is, hogy “fészbúkon” annyi idiótaságot (klubot, lájkolós izéket, értelmetlen teszteket) csinálnak, hogy lassan törlöm magam. Hülye emberek, akik ezzel ütik el az időt. na pfff…

 4. hello. nem akarok vitatkozni, mert semmi értelme. én sem lelkesedek az ilyen klubbokért, na jó inkább leszarom őket. de szerintem nem kell ezen ennyire felidegesedni. szerintük vicces, és szerintem nem az árvízkárosultakból akarnak gúnytűzni. egyszerűen csak nem szeretik a sulit. az árvíz károsultak problémája pedig sem kisebb sem nagyobb nem lesz az ilyen emberektől.

 5. Jesszusom… Ilyen nincs… És mégis van. Arról vajon tudnak a szülők hogy a kis gyerkőcüknek ennyi esze van??? o_O

 6. Köszi ezt a postot! Most már legalább tudom, nekem miért nincsenek tanítványaim! :D
  Hülyének lenni sikkes lett. Kár (nekik), hogy a divatmajmok nem sokáig élnek meg a nagy pofájukból és a kettes átlagú érettségijükből. Na jó, azért párat láthatunk érvényesülni. :S

 7. Igazából még azt az energiát is meg lehet spórolni, hogy lerúgdossák őket a Taigetoszról. Egyszerűen csak azt kell mondani nekik, hogy ez az új divat, és örömmel vetik magukat a mélybe…

 8. A 13 éves hugom mutatta nekem ezt az oldalt mert éppen nézegette ezt a kedves színes hajú lányt és mikor kiment reggelit csinálni magának elkezdtem olvasgatni az oldalt és kicsit más következtetésre jutottam…
  Ha lenne egy kis józan eszetek és nem a kibebaszott álomvilágotok mögé bújnátok, hanem tennétek is valamit lehet tényleg jobb lenne. Attól hogy pár gyerek csinált valamit amin röhögnek és ti őket szidjátok, egy forinttal nem értek többet, sőt közéjük vagytok sorolhatóak. Mentek a kis plázátokba veszitek a szarjaitokat és utána meg csattogtok a kis cuki bulihelyeitekre és isszátok a koktélocskákat.
  FEL KÉNE ÉBREDNI AGYHALOTT PLASZTIK MŰBANDA!!!!!
  Én homokzsákot pakoltam, embereknek segítettem elhagyni a házait, segélycsomagot osztottam és a lelkemet odaadtam azokért az emberekért.
  Fel vagy háborodva mert egy internetes közösségi portálra ilyet írnak ki? Azon nem vagy h gyerekeket erőszakolnak? Utcán nappal fosztogatnak? Állatokat kínoznak, robolnak lopnak csalnak? De ha fel is vagy háborodva pont telibe lesz szarva.
  Mi lenne ha megemelnéd a kis formás hátsódat és tennél ellene? menj oda segíts vagy ha nem tudsz odamenni küldj segélycsomagot ételt ruhát… ne a 10.000 forintos cipődet meg a kis csecsebecséket vásárold, hanem vegyél cukrot küldd el, olajat, pólót, cipőt… neked van elég kirohad a szekrényedből fogadni merek. neki meg elvitte a víz… segíteni akarsz? ne háborogj cselekedj!!!

  • Tudod ebben az a gáz, hogy mi minden évben szoktunk összerakni a családdal segélycsomagot a rászorulóknak. Van több, mint 500 bejegyzésem. Elolvastad mindet, és azután írtad ezt az ostoba véleményt? Nem hinném, mivel ha ismernél, ki nem mernél ejteni a pofádon ilyeneket. Pár hónapja 2 bőröndnyi ruhát ajándékoztam a volt iskolámnak, mert tudom, hogy sok ott a szegény gyerek, akik örülnek neki. Plázába abból járok, amit megkeresek magamnak azzal, hogy ékszereket gyártok, adom el embereknek, és matekból korrepetálok olyan embereket, akik rászorulnak. Ha megdolgozom a pénzemért, miért ne költhetném el arra, amire kedvem tartja? 3 éven át nem ittam egy korty alkoholt sem, és nem jártam bulizni, most pedig a kiváló érettségim után úgy döntöttem, hogy megengedek magamnak egy kis lazítást, és elmentem HÁROMSZOR ugyanarra a “cuki bulihelyre”, és megittam pár koktélt. Nem engedhetem meg magamnak 3 év kemény munka után? Szerintem DE. És tudod mit? Ha csütörtökön kiderül, hogy felvettek egy jó egyetemre, vagy főiskolára, azt is meg fogom ünnepelni! Na ehhez mit szólsz, milyen szörnyű ember vagyok?! Neked kéne felébredned, és nem mondani ismeretlen emberekre, rám, az olvasóimra, hogy agyhalott, meg plasztik, mikor rohadtul nem tudsz semmit rólunk, és egyáltalán nincs igazad. Rólam még talán tudnál is, ha vennéd a fáradságot, és legalább a bemutatkozásom elolvasnád.
   És igen, volt már bejegyzésem a utcán nappal fosztogatókról is, és rengeteg témáról. Ha nem tudod, akkor miért pofázol? Ha nem olvastad, miért mondod azt, hogy nem vagyok felháborodva ezeken? Idetévedsz, és azt hiszed, hogy baromi okos vagy? Csak kiröhögteted magad mindenkivel, akik X éve olvassák a gondolataimat. Nálam MAKULÁTLANABB embert azt mondanám, hogy keresve sem találsz, aki ennyit tanul, aki ennyit dolgozik, aki boldog párkapcsolatban él, és aki URAM BOCSÁSSA MEG, ki meri mondani a véleményét. Ha engem ez a klub felháborított, ahhoz neked mi közöd van? Ha nem tetszik, nyomd meg azt a kis X-et, és picsogjál anyukádnak, vagy akinek akarsz.
   Itt senki sem kíváncsi az ilyen csökött agyi képességekkel ítélkező képződményekre.

   • Haaat ez a Katona3 gyerek buggyant,Tenyleg,elobb olvassa a blogod,a bejegyzeseidet,azutan pofazzon…

  • Szánalom tömeg, az ami vagy, kedves Katona3.
   Semmit sem tudsz Yanos-ról, akkor mit vered itt a port. Mosd ki savval a szád, mielőtt megszólalnál. Szép kis segítő lehetsz, ha így előítélkezel.

   • Köszönöm.<3
    Amúgy az a baj az egésszel, hogy nem csak engem ítélt el az írásával, hanem az olvasóimat is, hiszen agyhalott plasztik bandának titulált minket… Ezzel mindössze az a gáz, hogy a blogomat felnőtt nők és férfiak is olvassák, tanárok, szülők, stb… nem csak fiatalok. Úgyhogy ezért is szánalmas ez az általánosítás.

 9. Jajj ne legyetek már ilyenek :D Ez csak egy vicc értem? o.O Én megéltem árvizet jégesőt (bánrévén lakom talán hallottatok róla a híradóból xD) és akkoris humorosnak tartom. Nyílvánvalóan semmi céljuk nem volt ezzel, nem tudom miért kell kiakadni :D Humorérzéket belétek o.O
  És még azt hiszem hogy én veszek olyan görcsösen mindent XD

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s